PDA

View Full Version : Database Error Messages 10/3/08 - 10/10/08


HometownGal
10-03-2008, 03:50 PM
I think it is a good idea if we keep track weekly of those members still experiencing database error problems. I have been getting them again for the last several hours - took me 4 tries to send a PM. Please post in this thread if you are still having these issues.

Thanks,
Marianne

The Duke
10-03-2008, 04:19 PM
had one all day

they are not completely gone, but not as bad as before

Preacher
10-03-2008, 05:49 PM
Yeah, I am not getting them NEARLY as bad as I used to.

MACH1
10-03-2008, 06:25 PM
Had a couple here today.

fansince'76
10-03-2008, 06:53 PM
I've had 3 today. :mad:

MACH1
10-04-2008, 05:21 PM
This sucks. I spend more time trying to reload pages than anything.

steelpride12
10-04-2008, 05:30 PM
Had one today.

43Hitman
10-04-2008, 05:41 PM
I've been having those errors for about 2 weeks now. I've had 5 or six today alone. It's the main reason I haven't been posting much..I get pissed about the pages not loading.

Steelman16
10-04-2008, 05:49 PM
Strangely, I've not had any trouble for the past few days. Not sure why - cuz my internet has been horrible - but everything has been kosher.

:hope:

HometownGal
10-04-2008, 08:23 PM
Thanks for the input everyone! :drink: Keep it coming, please.

I have had less data base errors today, but the board does seem to be loading a little slow.

Preacher
10-05-2008, 11:01 AM
No error message, but the board froze up on me. Then nothing would load.

HometownGal
10-07-2008, 08:08 AM
I started having them again this morning - anyone else?

MACH1
10-07-2008, 11:18 AM
Still getting errors here too. Only took four try's to get this posted.

fansince'76
10-07-2008, 12:50 PM
Yep, I've gotten two already and on top of that, the board is very sluggish for me - don't think it's a browser or network issue on my end, because all other sites load lightning fast and I'm on a gigabit ethernet network here at work.

Texasteel
10-07-2008, 03:16 PM
I've still be getting one or two a day.

revefsreleets
10-07-2008, 07:13 PM
When i have them, they come in DROVES...try editing a post...takes 45 attempts.

NJarhead
10-07-2008, 07:15 PM
I'm getting "page not found" intermittantly on more than one computer. Usually only happens if I try to edit a post. Just some FYI. I'm living with it for now.

The Duke
10-07-2008, 09:47 PM
Weird, haven't had one at all today.

maybe I'm special :grin:

SteelMember
10-08-2008, 10:30 AM
I've been getting these errors about 4-5 times today while posting/editing.

HometownGal
10-09-2008, 04:33 PM
I have been getting them quite frequently in the last hour or so when trying to post or check out a spammer. :doh::banging:

Mike - HELP!

Preacher
10-09-2008, 06:33 PM
I was too earlier... not as bad now.


though I still can't figure out why my post counter doesn't work in the crash dummy sub-forum? ! :chuckle:

Steelman16
10-10-2008, 12:41 AM
That's just to confuse you Preach... :chuckle:



I haven't had an error in about a week, but now I'm getting logged out constantly. :doh: Not sure which poison is better.