PDA

View Full Version : Lambert sig


Wallace108
05-25-2010, 02:52 PM
I've been messing around with some new software and practicing by making sigs. Here's one I created with Lambert. I'm not that good yet, but if anyone wants it, just let me know.

http://img72.imageshack.us/img72/9194/lambertsig.jpg

Galax Steeler
05-26-2010, 05:14 AM
I've been messing around with some new software and practicing by making sigs. Here's one I created with Lambert. I'm not that good yet, but if anyone wants it, just let me know.

http://img72.imageshack.us/img72/9194/lambertsig.jpg

Nice job

Wallace108
05-26-2010, 08:36 AM
Thanks, Galax Steeler. I can't afford photoshop, so I tried the free version of photo pos pro. I'm a very poor man's graphic designer using a poor man's photoshop ... not a good combination. :chuckle: . But it gives me something to do.

http://img198.imageshack.us/img198/6983/ryanclark.jpg